Adakah Anda Mempunyai Masalah Ini?

Kalau anda mempunyai masalah seperti yang dinyatakan ini, anda boleh tekan button kat bawah tu

Penat, Letih, Lesu

Sering merasa lemau? Badan tak bertenaga?

Takde mood

Tak de mood nak berasmara dan bersama isteri tercinta?

Boboi Tak Keras

Isteri sering menolak ajakan anda untuk bersama sebab boboi tak keras?

Boboi Tak Perfom

Selalu kecundang awal semasa tengah mendayung?

Aktiviti “Riadah” di Katil Hambar

Tak rasa dah bibit-bibit kenangan macam masa pertama kali bersama isteri

Isteri Terkapai-kapai Seorang Diri

Anda sudah puas tapi isteri belum nak warm up

Perkenalkan HARDRUN

Kami faham, banyak lagi produk lain yang claim untuk mempunyai kegunaan yang sama seperti HardRun. Tetapi keunikan kami berbanding produk-produk lain adalah:

image

100% Campuran Herba

Menggunakan 100% ramuan herba import yang berkualiti, dan dibuat 100% oleh kilang tempatan yang mempunyai GMP.

image

Selamat Digunakan

HARDRUN tidak mempunyai sebarang campuran bahan kimia yang berbahaya kepada pengguna, dan tidak memberikan sebarang kesan sampingan.

image

Buatan anak tempatan

Selalu dengar pasal produk import, nah kita kasi HARDRUN. Produk hasil ilham daripada anak tempatan Malaysia sendiri.

image

Harga Berpatutan

HARDRUN merupakan produk premium yang memberikan value terbaik kepada boboi anda pada harga yang sangat berpatutan.

Testimoni

Harga Istimewa

Bagi tuan-tuan yang jumpa website kami ini, kami ada harga special price untuk tuan semua.

1 Kotak

RM85.00
  • Harga biasa RM85.00
  • Ada 1 paket
  • Tahan selama 1 - 2 bulan
Recommended

2 Kotak

RM150.00
  • Diskaun RM20 (12%)!
  • Ada 2 paket
  • Tahan selama 2 - 3 bulan

3 Kotak

RM210.00
  • Diskaun RM45.00 (18%)!
  • Ada 3 paket
  • Tahan selama 3 - 4 bulan

Dah tak sabar nak puaskan isteri?

Dapatkan HardRun SEKARANG JUGA! Order sekarang malam esok terus boleh bersama dengan si dia. Jangan tunggu dia hampa baru nak cuba.

Soalan Kerap

Terdapat persoalan tentang HardRun dan penggunaannya? Dapatkan jawapan anda di sini.

Kalau saya ambil HardRun nanti pening kepala dan sakit-sakit badan tak?

HardRun tidak menyebabkan anda pening/sakit kepala dan sakit badan

Perempuan boleh menggunakan HardRun?

Tidak boleh

Pesakit kencing manis dan darah tinggi boleh makan HardRun?

Boleh kerana bahan berasaskan herba tanpa bahan kimia

Boleh saya ambil pil ini hari-hari?

Saranan untuk TIDAK mengambil hari-hari. Sekurangnya 2 hari sekali atau bila perlu sahaja

Kenapa perlu tunggu 3 jam lepas makan Hardrun?

Ini bagi memastikan HardRun untuk aktif sepenuhnya di dalam badan

Kalau saya ada ambil ubat hospital atau vitamin C?

Jarakkan 4 jam pengambilan ubat / vitamin C dengan pengambilan HardRun

Jom kembalikan “Boboi” anda kepada keadaan sedia ada

Dapatkan DOREKO HARDRUN sekarang selagi stok masih ada!